top of page
IMG_9648.jpg

Be your own kind of beutiful

Fästpunkt till Botox

Botulinomtoxin - behandlingar

Botox injiceras väldigt ytligt in på huden med en liten nål på flera punkter för att reducera rynkor och fina linjer. Själva injektionen ger väldigt lite smärta och obehag. Du kan återgå tillbaka till arbetet direkt efter behandling. Botox, när det utförs väl, är en säker behandling som ger naturliga resultat.

 

Nya besök inleds alltid med en konsultation. MI Estetik erbjuder både digitala konsultationer och konsultationer på plats i salongen i Falkenberg. Under konsultationen kommer vi gemensamt fram till den behandling som passar utifrån dina önskemål och förutsättningar. Alla konsultationer är gratis. Observera att du måste gått på en konsultation senast 48h innan du genomför din behandling.

 

Är du en återkommande kund och det är mindre än 6 månader sedan ditt senaste besök och du ska göra samma behandling behöver du inte boka konsultation innan.

Efter din behandling erbjuds du alltid ett kostnadsfritt återbesök efter två veckor.

Kopia av IMG_9681_edited.jpg

Litet område

Om du enbart önskar behandling av ett litet område så som ögonbrynslyft, lip flip (en behandling ovanför överläppen som gör att överläppen "lyfts" uppåt och ser större ut), gummy smile (en behandling som gör att tandköttet ovanför övre tandraden inte syns när du ler). Besväras du av sura mungipor kan en injektion i DAO muskeln göra att de lyfts uppåt. Och får du små rynkor vid näsan när du ler kan dessa tas bort. Även behandling av rynkor på hakan samt lyft av nästipp ingår här

Panna

Rynkor i pannan är något som kommer med åren. När vi rynkar pannan eller kisar mot solen är det muskler i ansiktet som sköter detta och med åren kan rynkor och linjer bli permanenta. Genom att injicera det muskelavslappnande läkemedlet Botulinumtoxin (Botox) slappnar musklerna av och rynkorna slätas ut. Man kan även behandla i förebyggande syfte.

IMG_9702_edited_edited.jpg
IMG_9696.jpg

Bekymmersrynka

​Ytliga eller djupa rynkor mellan ögonbrynen s.k bekymmers- eller argrynkor är ofta något som kommer med åren. Beroende på om vi kisar, drar ihop ögonbrynen eller på annat sätt får muskeln att utföra samma rörelser kan denna rynka bli permanent. Genom att injicera det muskelavslappnande läkemedlet Botulinumtoxin (Botox) slappnar musklerna av och rynka slätas ut. Denna behandling brukar även hjälpa mot spänningshuvudvärk.

Kråksparkar

Kråksparkar kallas de linjer som strålar ut från ögonen. När vi skrattar, ler och använder mimiken i vårt ansikte är det muskler som sköter detta. Med åren kan vissa linjer bli permanenta. Genom att injicera det muskelavslappnande läkemedlet Botulinumtoxin (Botox) slappnar musklerna av och rynkorna slätas ut.

Kopia av IMG_9719_edited.jpg
image.png

Svettbehandling

Cirka 3% av befolkningen lider av onaturligt hög svettproduktion. Med läkemedlet Botulinumtoxin som injiceras med små tunna nålar i armhålan blir man oftast helt besvärsfri. Effekten varar i 3-12 månader. Tvärt emot vad många tror så ökar inte produktionen av svett på andra ställen på kroppen efter en svettbehandling i armhålorna.

Masseter

En behandling av stora tuggmuskeln kan vara både estetiskt (för att smalna av ansiktet) eller för att minska bruxism/tandpressning. Är syftet att få ett smala ansikte kommer det efter ca 3-5 månader.

Platysma/Halsband

När vi åldras framträder banden på muskeln plastysma tydligare. Det kan visa sig i ett drag ner från dubbelhaka och synliga strängar på halsen. Genom behandling minskas draget och halsbanden blir mindre synliga samtidigt som käklinjen stramas upp.

MicroBotox

Microbotox kan strama till, minska oljigheten i huden och förbättra acne utan att påverka mimiken i ansiktet. Microbotoxbehandlingen minskar även porernas storlek och ger huden en lyster och bleker rodnad hud. Microbotox utförs endast på hudens yta och bidrar därför till att ansiktsmusklerna är opåverkade.  

Under en microbotox behandling stämplas en vitamincocktail och botox i det det yttersta hudlagret istället för att lägga den djupare direkt i muskeln. Musklerna och mimiken påverkas alltså inte och även om man kan få en liten effekt på fina linjer i ansiktet, så är denna behandling inte optimal för just rynkor. 

bottom of page