top of page

Fillers behandlingar

Botoxbehandling
thumbnail_IMG_20231030_092830_757.jpg

Nya besök inleds alltid med en gratis konsultation. MI Estetik erbjuder både digitala konsultationer och konsultationer på plats i salongen i Falkenberg. Under konsultationen kommer vi gemensamt fram till den behandling som passar utifrån dina önskemål och förutsättningar. Observera att du måste gått på en konsultation senast 48h innan du genomför din behandling.

 

Är du en återkommande kund och det är mindre än 6 månader sedan ditt senaste besök och du ska göra samma behandling behöver du inte boka konsultation innan. 

 

Efter din behandling erbjuds du alltid ett kostnadsfritt återbesök efter två veckor.

Fillers 
Behandlingar

Filler - Läppar

Med filler skapar vi både mer volym och kontur på läpparna. Vi använder olika tekniker utifrån dina läppar och önskat resultat.

Filler - Kindben

Kindben och ansiktsform skulpteras genom injektionsbehandling. Vid åldrande tappar vi ofta volym här och med hjälp av fillers kan ansiktet få tillbaks sina ungdomliga form.

Filler - Käklinje

Genom injektionsbehandling kan käklinjen ges tydligare definitioner vilket balanserar ansiktet form.

Filler - Näsa

Med filler kan vi korrigera näsan form och tipp för att ex. vis skapa en rakare näsa med lyft nästipp.

Filler - Haka

Ett tydligare hakparti kan skapas genom injektionsbehandling. Detta kan göra mycket för profilen hos de som upplever att de saknar en haka.

Filler - Nasolabiala fåror

vecken mellan näsa och mun är hos vissa mer framträdande och kan ge ett trött utseende. Genom att fylla ut dessa med fillers ges ett piggare utseende.

Filler - Tear Trough

Med filler under och runt ögat kan vi öppna upp blicken och minska mörka skuggor under ögat vilket ger ett piggare och yngre utseende.

Filler - Tinning

Tinningarna är ett område där vi med tiden förlorar volym. Om vi återställer volymförlusten som varit öppnar vi upp ögat och får även ett litet ögonbrynslyft.

bottom of page